MP Motorcykler Aps
Peder Wessels Vej 8
5220 Odense SØ

Honda mc danmarkMP Motorcykler, forsidenSuzuki mc Danmark

Tlf 66 15 78 88
Fax 66 15 78 44
Mail post@mpmc.dk

Motorcykler| Dele & Udstyr | Værksted | Kontakt | Åbningstider | Diverse | Forsiden

Velkommen til vores autoriserede BMW og Honda værksted

Der er PT 3-4 ugers ventetid. Undtaget er 1. service på mc'er vi selv har solgt. Vi må desværre helt takke nej til opgaver på mc'er over 15 år, medmindre de er solgt af os indenfor de sidste 12 mdr.

Som autoriseret Suzuki og Honda værksted, har vi diverse testere og specialværktøj i huset og bliver løbende uddannet og orienteret indenfor disse mærker. BMW var vi ligeledes forhandler af i perioden 2005 - 2016 og har alt hvad der skal til for at lave autoriseret service, inkl autoriseret tester med direkte opkobling til BMW München.

Timepris: kr 520 + moms = kr 650 inkl moms

Ved bestilling af service på BMW: Hav venligst de sidste syv cifre i stelnummeret på din mc parat hvis du ikke allerede er oprettet i vores system.

Service. Hvis det er aftalt kan vi som regel lave din mc medens du venter. Til ventetiden har vi kaffe, gode stole, mc-magasiner og gratis wifi-internet, så du evt kan arbejde medens du venter.

Skader : Vi giver skader den højeste prioritet, men er pga arbejdspres på værkstedet PT desværre kun istand til at tage mc'er op til 15 år.

Afhentning: Se her

Opbevaring: kr 300 pr md. Se mere her

Mail : post@mpmc.dk
Telefon 66 15 78 88 lokal 3

Værkstedets åbningstider er:
mandag til fredag 8 til 16.15

 


Webmaster: Steen Rønnow Pedersen .