MP Motorcykler Aps
Peder Wessels Vej 8
5220 Odense SØ

Honda mc danmarkMP Motorcykler, forsidenSuzuki mc Danmark

Tlf 66 15 78 88
Fax 66 15 78 44
Mail post@mpmc.dk

Motorcykler| Dele & Udstyr | Værksted | Kontakt | Åbningstider | Diverse | Forsiden

Forsikring
Vi sørger for forsikringen når du køber en mc hos os og lader os om indregistreringen. Du skal blot fortælle os hvilket selskab du ønsker at benytte, og i nogle tilfælde have en aftale med selskabet på forhånd. Vi har registreringsblanketter liggende til de fleste selskaber.

BMW-forsikring
Alle vore BMW motorcykler kan forsikres til en attraktiv præmie enten igennem den nye BMW puljeforsikring hos Codan eller den gamle puljeordning hos If.

Nyere BMW'er vil typisk være væsentligt billigere hos Codan hvorimod de ældre mc'er og især touringmc'er, stadig kan være billigst hos If. Ingen af ordningerne kræver yderligere forsikringer hos selskaberne.

BMW-Codan forsikringen kan KUN tegnes igennem autoriseret BMW-forhandler og kun ved at møde op personligt.

Læs mere om BMW-Codan her (klik på + - for at zoome)
Læs mere om BMW-If her

Suzuki-if se her for godt tilbud


MC-finans og Loyd (Rasmussen assurance)
Hvis du får finansieret din mc igennem MC-finans (se længere fremme), har du mulighed for at få en billig forsikring hos Rasmussen assurance /Loyd.

Læs mere Rasmussen assurance og udregn præmien på din drømmemc her

Finans
Igennem BMW-finans kan vi tilbyde dig et særdeles attraktivt lån med pant i kørertøjet. Renten er lav og gebyrerne rimelige.

På alle vore mc'er over kr 50.000 har vi lavet et finansieringstilbud med udgangspunkt i en udbetaling på minimum 20% eller 20.000 og 84 månedlige ydelser, som findes under de enkelte mc.

Som et alternativ til BMW-Finans har vi MC-Finans , som det også er værd at kigge nærmere på. Især hvis du ønsker at benytte de gode forsikringstilbud gennem Loyd.

På mc'er under 50.000 kan det dog bedre betale sig at lave et kontantlån UDEN pant i mc'en. Ved denne lånetype er renten nogle procent højere, men til gengæld er gebyrerne væsentligt lavere, der skal ikke lægges udbetaling, og du kan selv bestemme hvor hurtigt du vil betale tilbage.

Her kan vi tilbyde vores MC-100 lån igennem MC-finans. Klik på linket og læs nærmere.

Spørg
Derudover er du selvfølgelig altid velkommen til at ringe eller maile for at få mere at vide. Spørg efter Peder.

Vi skal ikke leve af at lave firnansiering og forsikring,
så du får altid det bedste tilbud i forbindelse med mc-handel hos os!


Webmaster: Steen Rønnow Pedersen .