mp

man-fre: 9-17
lør: 10-13

menu

sugg

ff

Forsikring

Vi sørger for forsikringen når du køber en mc hos os. Du vælger selv selvskabet og det hele foregår elektronisk i forbindelse med indregistreringen.

Vi har et særligt samarbejde med Codan og Mondux hvor vi kan tilbyde særligt gode vilkår.

Mail eller ring til Mette på 66 15 78 88 og få et tilbud.

Finansiering

Vi tilbyder finansiering igennem BMW-finans, Santander, Nordea og sparekspres til lave renter og rimelige gebyrer. Vi giver rabat på gebyrerne for at sikre at vi (næsten altid) er billigere end bankerne. Derfor laver vi små 100 fiansnieringer om året, og oplever sjældent som en kunde vælger banken fremfor os når de får et tilbud med hjem.

På mc'er der er nyere end 15-20 år og koster mere end 40-50.000 tilbyder vi som standard et lån igennem BMW finans med minimum 20% udbetaling og en rente på 2,45%. I de tilbud vi fremviser på de enkelte mc'er indgår der en betragtelig rabat på gebyrerne, hvilket også ses på ÅOP (den samlede årlige omkostningsprocent) hvis man sammenligner med tilsvarende lån.

Ansøgningsproceduren på mc-lån med udbetaling er hurtig og nem. Du får med det samme svar på om du er godkendt, og 99% af alle vores kunder bliver godkendt. Der skal medbringes lønseddel og kørerkort.

På ældre og billigere mc'er anbefaler vi et kontantlån igennem Santander, Nordea (MC100) eller sparekspres. På denne type lån skal der ikke lægges udbetaling. Der kan i princippet lånes op til 100.000 kr, men for de fleste ligger max under 50.000.

Mail eller ring til Peder på 66 15 78 88 og få et tilbud.

Vi skal ikke leve af at lave firnansiering og forsikring,
så du får altid det bedste tilbud i forbindelse med mc-handel hos os!